_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Doceniam co było już, postaram się docenić co nastąpi. Do Kosmosu jeszcze troszku zostało, a jeśli szczerze potraktować wezwanie Wieszcza - by sięgać...- to zapowiada się długi serial.
Ja ze swej strony obecuję - iż niedługo pojawi się nowy serial "Kartony i styropiany", ale o tym na razie nic więcej nie zdradzę.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
A swoją drogą mam dwie akwarele,o których nic nie wiem-poza tym,że na pewno pochodzą z gdańskiego mieszkania i z dawnych czasów.Jakoś..z lat trzydziestych?Spróbuję zrobić foty i wkleić -w zagadki chyba?Czy w bla bla właśnie?
A żebyście wiedzieli, że się wkurzyłem. Ostatnio o dawnym Gdańsku niewiele się dyskutuje, natomiast bla bla bla, falowce, wieżowce, itp. rosną w siłe. A przypominam, że forum nazywa się Dawny Gdańsk.
No dla mnie wczoraj to dawno a co dopiero fallowce z lat 70-tych!
No żartowałem...nie jestem znawcą ani historykiem ale fakt że rycinka fajnie ukazuje podnoszenie masztu przez Krontor nasz...
Niewiele jest chyba takowych...i to wszystko...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum