Z przyjemnością donoszę, że wczoraj w późnych godzinach wieczornych po raz pierwszy nastąpiło wprowadzenie tekstu na Akademię nie przeze mnie, a przez jego autora
Mikołaj może Wam opowiedzieć swoje wrażenia.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Uroda urodą, rewolucyjne jest co innego: autorzy otrzymują swoje hasło i login po czym sami, bez zawracania głowy Grunowi i wysyłana do niego maili mogą w kilkanaście, maksymamlnie kilkadziesiąt minut stworzyć nową storonę.
I to jest no-wa kon-ce-pcja sztu-ki.
rewolucyjne jest co innego: autorzy otrzymują swoje hasło i login po czym sami, bez zawracania głowy Grunowi i wysyłana do niego maili mogą w kilkanaście, maksymalnie kilkadziesiąt minut stworzyć nową stronę.
Wcześniej Rektór testował to na mnie Z tym, że nie miałem nic gotowego, co można by od ręki zamieścić. A próba zmieniania już wprowadzonych tekstów zakończyła się na razie fiaskiem.
Udało mi się troszkę podłubać w Klawitterach i w mojej Galerii Nieistniejących Budowli. Potrzebuję jeszcze instrukcji, jak wysyłać obrazki z mojego kompa.
Juhuuu! Wmontowałem obrazki i "większą połowę" tekstu o Stoczni Cesarskiej. A w tekście o Stoczni Klawitterów umieściłem obrazek odnalezionych przez Martina wrót śluzy w Przegalinie.
nie chcialabym sie wpraszac, ale czy tekscik o Arte... pardon, Dianie z Frauengasse tez jest przewidziany do wlasnorecznego powieszenia w Novej Academii???
Tak się możemy umówić, że ja sukcesywnie powiesić stare materiały.
Hasła dostaną Dziekani i oni będą władni zamieszczać, zdejmować i modyfikować treść artykułów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum