Zła Parker, bardzo zła, doprowadziła Zoppotera na skraj przepaści.
Wybaczcie, nie mam teraz czasu ani ochoty się tłumaczyć, co, kto, i komu zarzucał i kto kogo w jaki sposób obraził, bo Zoppoter i tak odwróci kota ogonem, bo w słownych potyczkach jest ode mnie o niebo lepszy.
Powiem tylko, że mam prawo mieć własne zdanie na jakiś temat i je wyrażać i robię to wyłącznie we własnym imieniu.
Wybaczcie, nie mam teraz czasu ani ochoty się tłumaczyć, co, kto, i komu zarzucał i kto kogo w jaki sposób obraził,
.
Po co zatem w ogóle zabrałas głos w tym wątku, w dodatku nieco obok tematu? Nie wspomniałem tu absolutnie nic o Tobie, nikt inny też nie wspomniał, liczyłem, że tak zostanie.
Rozgrzebałas sprawę i teraz walisz we mnie kolejnym fałszywym zarzutem - o odwracanie kota ogonem. Po co? Przecież zszedłem Ci z drogi. Masz zamiar mnie teraz gonić? po co?
Nie chcę się wcinać między wódkę a zakąskę, powiem tylko jedno - dajta ludzie spokój.
Co ktoś komuś powiedział można puścić w niepamięć - przecież nikt nie został zabity ani ranny.
Sądzę, że dla wspólnego dobra Akademii byłoby lepiej, gdyby nikt z jej kadry nie odchodził.
A skoro dla wspólnego dobra (że dam taki górnolotny przykład) potrafili się pogodzić Wałęsa z Jaruzelskim czy Michnik z Kiszczakiem, to chyba Wy też możecie?
Na wszelki wypadek z góry przepraszam, jesli kogoś uraziłem tą wypowiedzią.
Zoppoter, przestań, bardzo cię proszę. Nie mówiłam do Ciebie,
Ale o mnie, w dodatku kolejny raz stawiając mi absurdalne zarzuty o ujawnieniu prywatnej korespondencji.
parker napisał/a:
Tobie już wyjaśniłam wszystko wcześniej.
Wręcz przeciwnie, ale ja juz nie oczekuję zadnych wyjasnień. Już nie.
Po prostu daj mi spokój. Niczego złego o Tobie w tym wątku nie pisałem, dopóki sama się tu nie zjawiłaś z komentarzem. I nie miałem zamiaru nic o Tobie pisać. Pytam jeszcze raz, po co w ogóle ponownie to rozgrzebałaś?
Wybaczcie, nie mam teraz czasu ani ochoty się tłumaczyć, co, kto, i komu zarzucał i kto kogo w jaki sposób obraził, bo Zoppoter i tak odwróci kota ogonem, bo w słownych potyczkach jest ode mnie o niebo lepszy
A to wystarczy przeczytać odpowiedni wątek...
Parker, wyluzuj... Nie oskarżaj Zoppa o rzeczy które zrobi dopiero w przyszłości (to nie "Raport mniejszości" )...
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum