Sprawdzam ci ja sobie dzisiaj statystyki serwera, przeglądam z jakich to stron wchodzi się do nas, a tu nagle taki wpis:
http://jconserv.net/masoneria/viewtopic.php
Zaglądam ci ja tam, a tam forum pod tytułem "Masoneria pod lupą"
No i czytam ja... a tam taki post:
Dokłądne opisy - ze zdjęciami dotyczącymi siedzib masońskich w Gdańsku znajdziecie państwo na bardzo ciekawej stronce gdańskiej
Akademia Rzygaczy od lat zajmuje się poszukiwaniami tego, czego nie ma..
a zaraz potem następny:
Otworzyłem, zajrzałem. Muszę stwierdzić, że strona wielce sympatyczna i robiona z dużym poczuciem humoru:) Może tylko przydałoby się wyjaśnienie osobom stojącym z boku szokującej dla nich nazwy strony - mimo rysunku na "winiecie". Nie każdy wie, że rzygacz to całkiem naturalna a normalna nazwa ozdobnego zakończenia rynny dachowej. A to co zrobiono z gmachem loży "Pod Zwycięskim Światlem", woła o pomstę do nieba.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Sprawdzam ci ja sobie dzisiaj statystyki serwera, przeglądam z jakich to stron wchodzi się do nas, a tu nagle taki wpis:
http://jconserv.net/masoneria/viewtopic.php
Zaglądam ci ja tam, a tam forum pod tytułem "Masoneria pod lupą"
No i czytam ja... a tam taki post:
[i]Dokłądne opisy - ze zdjęciami dotyczącymi siedzib masońskich w Gdańsku znajdziecie państwo na bardzo ciekawej stronce gdańskiej
A ja zaglądam i tam mi mówi, że nie ma takiego posta
Nie, oni się niedawno przenosili na nowy adres i w związku z tym mają dwie książki adresowe: starą i nową . Ja się na wszelki wypadek wpisywałem do obu
Nie, oni się niedawno przenosili na nowy adres i w związku z tym mają dwie książki adresowe: starą i nową . Ja się na wszelki wypadek wpisywałem do obu
W nowej już prowokatorskich wpisów nie ma.
Ciekawie wygląda tertaz wpis niejakiej Gosi:
Cytat:
Mysle, ze sporo ludzi skorzysta i wybaczy niedociagniecia, zauwazone przez moich poprzednikow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum