Wysłany: Sro Mar 23, 2005 9:23 pm Napis z ul. Danusi
Jako, że nie znalazłem dotąd wzmianki na temat poniższego napisu (może źle szukałem?) wrzucam fotkę. Zdjęcie było robione z ostatniego piętra Urzędu Statystycznego i przedstawia mało już dziś czytelny napis na kamienicy przy ul. Danusi we Wrzeszczu o treści: Peter Diel(b?)e M........
Zainteresowanym podeślę na maila zdjęcie o wyższej rozdzielczości plus drugie z innego ujęcia.
Pozdrawiam
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Wstyd się przyznać, bo mijałem ten budynek niemal codziennie przez 5 lat chodząc do pracy i po prostu ...nie pamietam. W zasadzie jest to boczna ściana budynku od ul. Zawiszy Czarnego widziana z Danusi. Wiem, że podszedłem do tematu mało profesjonalnie, ale od pół roku nie pracuję już we Wrzeszczu a to zdjęcie było robione metodą bardzo "grzecznościową". Po prostu nie chciałem aby ten napis umknął z wiatrem, stąd ten pośpiech.
W zasadzie jest to boczna ściana budynku od ul. bodaj Zawiszy widziana z Danusi.
To już wiem o który chodzi - sprawdzę póżniej.
Danusi 6 - chociaż faktycznie napis znajduje się na ścianie budynku przy Zawiszy Czarnego.
DSC00994.JPG
Plik ściągnięto 13239 raz(y) 29,06 KB
A nie masz zdjecia zrobionego od strony Warynskiego? Tak, aby bylo widac Danusi 4b? Tam mieszkalem przez 10 (pierwszych) lat ( i nie bylem od pietnastu )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum