Również witam serdecznie i gratuluję fajnej strony.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
To ja też witam w tym miejscu (poprzednio zrozumiałem, że w tym wątku gości ma witać tylko Gruen ;), i swoje powitanie napisałem na ShoutBoxie). Aha, i wszystkiego najlepszego w dniu imienin
poprzednio zrozumiałem, że w tym wątku gości ma witać tylko Gruen
Tak, bo myśleliśmy, że nowi użytkownicy będą się witać w wątku Witamy nowych użytkowników!. Ale jeśli Sabaoth zdecydował się powitać w zupełnie nowym wątku to nie wypada nie odpowiedzieć osobiiście.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
No to skoro już wszyscy Cię powitali, to pozwól, że i ja przywitam Cię w imieniu Senatu i Studentów Akademii Rzygaczy. Bardzo nam miło, że zechciałeś do nas dołączyć.
Serdecznie dziekuje za wszystkie powitania (i za zyczenia imienionowe). Chetnie odpowiem na pytania. Po pierwsze, dlaczego ze Sztokholmu, los rzucil mnie do Szwecji, pisze doktorat na Uniwersytecie Sztokholmskim i Soedertoerns hoegskola: www.sh.se/beegs/
Uprzedze nastepne pytanie: nie pisze doktoratu z historii Gdanska tylko z teorii organizacji i ekonomii.
Stronka (jak pewnie wiecie) istnieje od dawna (dokladnie od 1997 r.) i wciaz sie rozwija, chociaz ostatnio dynamika (w zwiazku z nawalem innych prac) troche spadla. Postaram sie na forum informowac o wiekszych zmianach (na razie planuje wirtualna wycieczke po starym Wrzeszczu).
Gdyby ktos chcial sie ze mna skontaktowac, to oprocz GG moze sobie pogadac przez Skype (moj nick: wojtekasia) tylko wczesniej prosze wyslac mi swoj nick (ograniczylem kontakty tylko do znajomych z mojej listy).
Jeszcze raz wszystkim dziekuje i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Sabaoth Pią Kwi 23, 2004 8:20 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum