Zobaczysz to raz, najczęściej przypadkiem, i jeśli sobie nie zapiszesz lokalnie na dysku, to zniknie Ci to z radaru na zawsze - i nigdy tego nie wyszukasz
Można zapisać na własnym dysku, ale można też, zapisać na naszym FDG. Zwłaszcza, jeśli pasuje to do któregoś z naszych wątków. Na korzystaniu z IMG (link do obrazu) kiedyś się zawiodłem dlatego jak coś chcę zachować dla siebie i innych dopasowuję obraz do naszych wymogów i wklejam. I wam tą metodę polecam.
ja robię screeny natychmiast oraz od czasu do czasu przelatuję dany fpg.
face jest jednym wielkim sentymentem (o ściekowisku nie wspomnę). mimo to nie sposób dziś nie być tam bo są tam... ludzie i ich często bezcenne informacje.
tu kłaniam się panu, który prowadzi "Z krawędzi peronu". re-we-la-cja!!!
Ten "zbiór oskarżeń" dotyczy osób komentujących prostacko, chamsko, kłamliwie. Za dużo takich na fpg. Tak, trzeba zgłaszać i "sprzątać". Co się zresztą wczoraj stało.
Napisalem wspanialy komentarz - tak uwazam - ale gdy nacisnalem "WYSLIJ" wszystko zginelo i musialem sie na nowo zalogowac !!!!!
D L A C Z E G O ?????????
Teraz nie chce mi sie pisac wszystkiego od nowa......
_________________ Danzig (Gdańsk), it's where my story begins... W Gdańsku się wszystko rozpoczęło...
"Tak, jeśli mam żyć szczęśliwie
to musi to być tylko w Gdańsku"
(czy aby na pewno??)
Po długiej nieobecności miałem problem z dostaniem się na forum. Musiałem dawać znaki dymne z forum sąsiedniego - ale się udało. Może inni okazjonalnie aktywni użytkownicy też mają ten problem i stąd taka posucha na forum?
_________________ Co to ja miałem w tej puszce ... ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum