Witam, zaglądam do Was od dłuższego czasu i czas najwyższy zalegalizowac ten zwiazek.
Gdańszczanin od urodzenia, próbuje zachęcac znajomych do uzywania prawidłowych nazw - niektórzy juz wiedzą, że nie mieszkają na Morenie
Witam serdecznie,
jestem Alicja, mam 22 lata i studiuję na gdańskiej Akademii sztuk pięknych Będę szukać tutaj informacji dotyczących głównie opuszczonych budynków oraz dawnych zabudowań
Wysłany: Sro Mar 28, 2018 7:19 pm Pozdrawiam Forumowiczów
Dziękuję za przyjęcie do szacownego forum .Od jakiegoś czasu mieszkam w Gdańsku ,ale jako przewodnik i genealog mam sentyment do całego Pomorza Gdańskiego .Pozdrawiam z nadzieją na interesujące informacje i wątki na forum Dawny Gdańsk.Chciałbym czerpać ,ale też i dawać z natury chętnie pomagam .
Podziękował za dobre słowo, ale- choć lubię odbrązawiać 'dyletanta' [Etym. - wł. dilettante 'jw.' od dilettare 'lubować się' z łac. delectare] w kontrze do dyletantyzmu- to pewnie i tę niepożądaną powierzchowność da się u mnie znaleźć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum