Przy wstawianiu posta z załącznikiem wyskakuje błąd, po powtórnym wystawieniu okazuje się, że post jest powtórzony. Myślałem, że ja coś źle robię, ale zauważyłem, że u innych też pojawiają się zduplikowane posty.
Dodają się, dodają Ja wyprodukowałam wczoraj osiem takich samych, na dodatek obszernych. Nie sprawdzałam, tylko klikałam, a jak zobaczyłam rezultat, to szkoda gadać Na szczęście nocka już była, może nikt tego nie zobaczył, rano ten bałagan usunął któryś z Adminów. Dziękuję
Od pewnego czasu zajmuję się tematem
"Firmy i instytucje w Gdańsku na przełomnie XIX i XX wieku".
Temat ten sukcesywnie prezentowałem na FDG.
Wczoraj po moim 23 chyba poście temat ten całkowicie zniknął. Czy istnieje jakieś wytłumaczenie tej sytuacji. Problemy techniczne czy jakieś inne względy zaistniały. Z tym pytaniem zwracam się do dyrekcji forum.
Przepraszam jako sprawca zamieszania, temat bynajmniej nie zniknął, wyodrębniałem z niego dyskusję o Ritterhofie przy Hauptstrasse i przy okazji przesunąłem całość do prawidłowego działu (gdyż znajdował się w dziale o Nie-dawnym Gdańsku).
Link do tematu https://forum.dawnygdansk.pl/viewtopic.php?t=7092
Za utrudnienia jeszcze raz przepraszam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum