Zmiana samochodu powoduje dylemat, co z DA-elką?
Posiadając już ostatnią oryginalną sztukę postanowiłem zrobić sobie magnetyczną.
Jeżdżąc po Łodzi nie obawiam się że mi zginie , co innego jeśli zjawię się w 3M
_________________ Pozdrawiam,
Martinez
Gdańszczanin z Łodzi
Dołączam się do pytania usera KazDA, gdzie i na jakich warunkach mogę zanabyć naklejki?
Dotarłem do wątku dopiero dziś i przebrnąłem przez trzynaście stron na sześćdziesiątsiedem
To jak? mam szansę na kilka naklejek?
Wysłany: Pon Mar 30, 2015 7:43 pm co forumowicze na to?
Znak państwa niezgodny z krajem rejestracji
Bardzo często jest tak, że auta importowane do kraju mają w tylnej części karoserii nalepkę wskazującą na inny kraj niż Polskę. Po przerejestrowaniu pojazdu należy się jej bezwzględnie pozbyć. Drobiazg może sprawić, że kierowcę zatrzyma najbliższy patrol policji i postanowi ukarać go mandatem. Jak wysoka będzie kara? Ta została określona przez taryfikator na 100 złotych http://moto.onet.pl/aktua...-mandatu/pd85rp
A to przepraszam, za wprowadzenie w błąd :-) W każdym razie DA pięknie się prezentuje, ale już tylko na jednym moim aucie, bo drugie zostało sprzedane :-(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum