To chyba kamyk do mojego ogródka i choć miałem zachować już ciszę nad tą trumną to fakt iż owe pagony posiadałem i jeszcze od czasu do czasu posiadam odróżnia mnie od ciepłych bratków którzy nawet nie wiedzą co to jest . Powiem prosto z mostu „ jeśli ktoś szuka ch… do d… to prędzej czy później go znajdzie”. Nigdy przed nikim się nie kajałem i nie będę tego czynił nadal (czy to była głęboka komuna czy geszefciarski kapitalizm). A teraz niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba . Ahoj przygodo .
Nigdy przed nikim się nie kajałem i nie będę tego czynił nadal
Twój wybór. Skoro brak Ci elementarnej kindersztuby i uważasz, że możesz gospodarzom dyktować w jaki sposób mają się zachowywać u siebie, to musisz się liczyć z tym, że Ci kiedyś jakiś nerwowy gospodarz w mordę przywali.
Anologię ze świata realnego do wirtualnego będziesz sobie musiał wywieść sam.
My i tak jesteśmy cierpliwi ponad miarę, dlatego nie dostajesz od razu bana, tylko ostrzeżenie. Ale drugiego już nie będzie.
A miało być o SS Heimwehr Danzig... Ale jak widać niektórzy nie potrafią bez niezdrowych emocji dopuścić do swojego myślenia że była taka jednostka, że miała Danzig w nazwie i że w związku z tym też jest częścią historii tego miejsca. Nie można być obiektywnym dopuszczając do głosu tylko takie fakty historyczne które są chlubne i poprawne politycznie. W ten sposób zaczniemy tworzyć legendy które z historia mają niewiele wspólnego.
_________________ "(...) lecz ta jedyna której strzeże
liczba najbardziej pojedyńcza
jest tutaj gdzie cię wdepczą w grunt
lub szpadlem który hardo dzwoni
tęsknocie zrobią spory dół"
Ostatnio zmieniony przez TOMB Nie Maj 13, 2012 5:48 pm, w całości zmieniany 1 raz
W ten sposób tworzymy legendy które z historią mają niewiele wspólnego.
Nie wiem co miałeś na myśli... Za duży skrót myślowy. Nie zamierzam jednak polemizować.
Pouczasz mentorskim tonem, a nie zgłębiłeś nawet elementarnych podstaw pisowni. Wytłumacz mi proszę, co to za twór "Danzing", który tak często przytaczasz?
Nie zamierzałem... ale jednak. Przepraszam Panie Czepialski. Zdarzyła mi się mała "literówka". Panie Czepialski_Doskonały Tobie chyba nigdy nie zdarzyło się jak widzę na klawiaturze napisać za dużo liter lub przypadkowo nie te co potrzeba.
A gdybym napisał Dantzig? Też byłoby z błędem?
Wiem akurat tan nazwa DANZIG dotyczy konkretnej nazwy jednostki. Mam jednak wrażenie że Kwidzin zrobił sobie prywatną wycieczkę w kierunku mojej nieszczęsnej literówki. I od razu pozbawił mnie tym faktem w swoim mniemaniu możliwości merytorycznej wypowiedzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum