Wesołych , rodzinnych , zdrowych Świat Bożego Narodzenia.
Cieszmy sie bliskością najbliższych , zapachem choinki i makowca kolędy śpiewaniem.
http://www.youtube.com/wa...feature=related
P.S.
Lepsza wersje slicznej kolędy.
W pracy nie otwierała sie youtubka i wklepałam taka kretyńską
_________________ mały kot na wielkiej drodze...
Ostatnio zmieniony przez groszek Pią Gru 23, 2011 12:40 pm, w całości zmieniany 1 raz
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego 2012 Roku, życzę wszystkim Forumowiczom, szczęścia, spokoju, sukcesów, spędzenia czasu w miłym rodzinnym gronie, wymarzonych prezentów oraz niezapomnianych atrakcji w Sylwestrowa Noc.
Niech ten szczególny okres będzie dla wszystkich okresem zadumy, wyciszenia, wypoczynku i prawdziwej radości.
_________________ Zenek
"Ja pochodzę z tych gorszych, co to mają zwyczajną, czerwoną krew. A w ogóle to mnie ciotka z litości urodziła, bo matka tego dnia robiła duże pranie i nie miała czasu na rodzenie" - Stanisław Grzesiuk "Boso ale w ostrogach"
na Szczodre Gody, życzę Wam aby w Waszych sercach zawsze była miłość radość i wiara w lepsze dobre jutro, aby Wam nigdy nie zabrakło chleba na stole, opieki Bogów Wam życzę, i wszelkiego błogosławieństwa od Jezusa, co dawno temu narodził się w Betlejem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum