Wysłany: Czw Paź 07, 2004 1:46 am Wystawa "Jestem stąd"
Plan jest następujący. Uzgadniamy między sobą co kto ciekawego ma do pokazania: pocztówki, mapy, ksiązki, zdjęcia, dokumenty, projekty architektoniczne itp. itd., komponujemy to w sensowną całość, opisujemy i organizujemy w PANie albo w innym przychylnym miejscu wystawę.
Zimowit zapewne pomoże porozumieć się z PANem, jeśli to nie wypali to pomyślimy o innych lokalizacjach, może o UG albo o galerii na rogu Grobla Czwartego i Świętojańskiej. W każdym razie potrzebowalibyśmy kilku gablotek i trochę przestrzeni.
Terminów póki co nie będziemy sobie wyznaczać.
Myślę, że możemy poprosić GW poprzez Marcina.re o medialne wsparcie.
Gdyby się udało wyciągnąć z własnej albo cudzej kieszeni trochę kasy, to moglibyśmy przygotować folder z wybranymi tekstami z Akademii, z prezentacją treści naszych stron, plonem naszych wycieczek eksploracyjnych, opisem akcji "Znicz" i z czym tam jeszcze.
Wystawa mogłaby się nazywać "Jestem stąd", firmowałoby ją wiadome logo.
Trzeba jakoś zaznaczyć trzeci rok działalności Akademii i rocznicę powstania Forum, prawda?
Coś się pomieszało w ustawieniach i nie możecie tu pisać
Prawie Ponieważ mam pewne kłopoty techniczne (jak bym dorwał jednego s... to bym mu nogi z d... powyrywał ) i część postów które napisałem nie znalazło się na forum (między innymi i tu). A przyznam, że pomysł spodobał mi się bardzo. Co prawda jakiś unikatów nie posiadam w swych skromnych zbiorach, ale służe tym czym mam.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Powinniście brać pod uwagę psychologię internetu. Różni ludzie mają różną motywację do udzielania się na listach dyskusyjnych itp. Dla mnie np., i myślę że nie tylko dla mnie, jest to rodzaj czegoś co się kiedyś ładnie nazywało "wewnętrzną emigracją". Lubię się udzielać w internecie, ale nie bardzo mam ochotę przenosić tę działalność na zewnątrz. Stąd m. in. moja rezerwa w stosunku do inicjatyw tego typu.
Ależ Paulusie, po tym co pokazałeś na forum te powyższe określenia to eufemizmy.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum