Jakby popatrzyć w statystyki to pewnie by się okazało, że ostatnio pisałem na forum jakiś rok temu. Miałem ku temu wyraźny powód. Prezprowadzałem gruntowny remont mojego nowego-starego lokum. Właśnie dzięki temu powodowi piszę w wątku "skąd piszesz?".
Zamieszkałem parę dni temu na Kolonii Abegga w Strzyży Dolnej i stałem się obywatelem tej historycznej dzielnicy.
Pozdrawiam wszystkich "ziomali" z dzielnicy jak i jak i również z całej mojej nowej małej ojczyzny - czyli Dolnego Wrzeszcza!
Makabunda: Zamieszkałem parę dni temu na Kolonii Abegga w Strzyży Dolnej i stałem się obywatelem tej historycznej dzielnicy.
Pozdrawiam wszystkich "ziomali" z dzielnicy jak i jak i również z całej mojej nowej małej ojczyzny - czyli Dolnego Wrzeszcza!
a jak JA się cieszę!
witaj Makabundo Ziomalu! wypada Ci zaklikać Newsletter z www.wrzeszcz.info.pl
a i WSZYSTKO o tej kolonii Abegga - pisać na FDG...
witaj Makabundo Ziomalu! wypada Ci zaklikać Newsletter z www.wrzeszcz.info.pl
a i WSZYSTKO o tej kolonii Abegga - pisać na FDG...
Cieszę się, że się cieszysz :-)
Co do dzielnicy mam pewne plany ale na razieo tym cisza. Bedę do tego potrzebował sojuszników więc zaglądnę z pewnością na wrzeszcz.info.
ogólnie oczywiście, że należy być z Wrzeszcza!! I to choćby parę lat..(akademiki PG!) mieć w życiorysie i bazunę i Neptunalia... I światowych artystów za sąsiadów o czym ktoś może kiedyś na FDG napisze...
A choćby chodzić z chłopakiem z Wrzeszcza!
Witam wszystkich. Przyglądam sie temu forum od jakiegoś czasu i postanowiłem sie zarejstrować. Osieldlony jestem na jeszcze niewyburzanej cześć Oruni Dolnej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum