Troszku wrzeszcza widzianego moim okiem aby było wiadomo, że nawet
okrutni moderniści potrafią wzruszyć się nad starym tanim bublem.
Oto moje foty paskudnych burżujskich willi i pałacyków z ulicy Jaśkowej doliny
i okolic. Jakie to brzydkie i niefunkcjonalne w środku, a ile trzeba na ogrzewanie
tego wszystkiego wydawać. Głowa mała.
Willa po lewej to ponoć siedziba loży masońskiej. Tata mi tak powiedział
jak byłem mały Heh.
Pałącyk po lewej to siedziba zawszonych komuchów, których nienawidzę
od dziecka bo mieszkam w Gdańsku. (Tym sposobem wyłozyłem przy
okazji w uproszczony sposób mój światopogląd)
Wszyscy jesteście jacyś nerwowi na tym forum. Rozumiem, że komuna zniszczyła wam dzieciństwo, ale znam ludzi, którzy się pozbierali. Chciałem zauważyć, że zamieściłem temat o fotach a w siedmiu postach pod spodem same nerwy i docinki. Weźcie się w garść jak chcecie oglądać foty bo ja je lubię robić i pokazywać heh.
_________________ Jestem gupi i wszyscy bardzo mnie rzałują!
:co_jest: Wszyscy jesteście jacyś nerwowi na tym forum. Rozumiem, że komuna zniszczyła wam dzieciństwo, ale znam ludzi, którzy się pozbierali. Chciałem zauważyć, że zamieściłem temat o fotach a w siedmiu postach pod spodem same nerwy i docinki. Weźcie się w garść jak chcecie oglądać foty bo ja je lubię robić i pokazywać heh.
Wystarczy odpowiedzieć na pytanie a nie wrzucać tekst, który nic nie wnosi. Bo nie tylko ty lubisz robić zdjęcia.
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
Na co dzień raczej nie. Ale raz na jakiś czas ktoś nas podjudza i robi się gorąco. Ale lektura Twoich postów wskazuje, że o to Ci właśnie chodzi. Nie ma więc co się obrażac.
Cytat:
Rozumiem, że komuna zniszczyła wam dzieciństwo, ale znam ludzi, którzy się pozbierali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum