Jak pewnie zauważyliscie forum wysyła maile z powiadomieniem o nowej prywatnej wiadomości, o nowych postach w wybranym wątku itp. Od pewnego czasu do niketórych osób te powiadomienia nie docierały. Teraz powinny już docierać do wszystkich, ale będą pochodziły z nowego adresu Forum_Dawny_Gdansk@speednet.com.pl . Proszę na niego nie odpisywać, bo służy tylko i wyłącznie do obsługi forumowych powiadomień.
Piszcie tutaj, gdyby nadal pojawiały się jakieś problemy.
tak, zaloguj się, wejdź w ustawienia profilu, tam masz coś takiego
Cytat:
Zawsze powiadamiaj o odpowiedziach:
Wysyła email gdy ktoś odpowie w temacie, w którym napisałeś wiadomość. Możesz to zmienić przy każdej napisanej wiadomości
zaznacz NIE, niżej masz to samo tylko dotyczące PW, rónież zaznacz na NIE.
teraz nie będziesz dostawal powiadomień /chyba, że przy pisaniu odpowiedzi zaznaczysz
chyba, że przy pisaniu odpowiedzi zaznaczysz
Cytat:
Powiadom mnie gdy ktoś odpowie
może gadam jak blondynka - tamte dwa "nie" to była pierwsza rzecz jaką zrobiłam (bez pomocy ).... a mejle nadal przychodziły, dlatego pytam.
teraz poodznaczałam wszystkie, które komentowałam, jako "nieśledzone", mam nadzieję, że pomoże bo opcji "powiadom mnie" nie użyłam ani razu
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
wracają do mnie wszytskie maile wysyłane na konto w ...@interia.pl
błąd w matrixie. interiowców uprzejmie proszę o wpisanie w profilu innego maila, jeśli go macie.
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum