Wysłany: Pon Wrz 05, 2005 12:16 pm Taka propozycja II
Moi Drodzy.
Jak widać z tytułu wątku będzie o propozycjach zmian kadrowych na kierowniczych stanowiskach Akademii.
Żeby nie przedłużać:
Absolutnie nie przyjmuję tej propozycji.
Niezależnie od motywacji, przyczyn i rozwiązań, dymisja prof. Zoppotera nie zostaje przyjęta. Nie dlatego, że zaproponowani przezeń kandydaci nie nadają się na jego miejsce, ale dlatego, że nie i koniec.
Sprawę proszę uważać za niebyłą.
Rektor
Mam nadzieję, że Seestraße, która zdążyła się zgodzić po moich długich namowach na objecie WKiT, nie bedzie żywić żalu do mnie ani do Rechtóra, który zaprowadził nam tu porządek wczesniej nas do niego przywoławszy.
Mój osobisty konflikt z Parker jest w tej chwili wyłącznie wspomnieniem. To tak na wszelki wypadek, dla informacji.
Wysłany: Pon Wrz 05, 2005 5:12 pm Re: Taka propozycja II
Grün napisał/a:
Absolutnie nie przyjmuję tej propozycji.
Niezależnie od motywacji, przyczyn i rozwiązań, dymisja prof. Zoppotera nie zostaje przyjęta. Nie dlatego, że zaproponowani przezeń kandydaci nie nadają się na jego miejsce, ale dlatego, że nie i koniec.
Zaraz, zaraz - miała być przecież wódka u Seestrasi, a nie jakies tam piwo!
nie ma sprawy!!! macie zaproszenie na wonneberskie poddasze!!!!!!
aha - Zopuś - nasze anse też są już niebyłe, prawda?
bardzo się cieszę, że jest tak jak jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum