Wysłany: Czw Maj 26, 2005 2:07 pm Szkolenie dla kadry naukowej
Z okazji okrągłego jubileuszu planowane jest szkolenie dla kadry naukowej Akademii z zakresu posługiwania się systemem zarządzania stronami. Po pierwsze mam pytanie, kto czuje potrzebę udziału w takim szkoleniu, a po drugie może ktoś zaoferowałby swój komputer i kilka krzeseł na potrzeby edukacyjne.
Ostatnio zmieniony przez Mikołaj Pią Lut 11, 2011 9:54 pm, w całości zmieniany 1 raz
No to ja się zgłaszam jako pierwszy.
Komputer (laptop) zawsze mogę wziąć ze sobą.
Jeśli będzie taka potrzeba mogę też zapewnić bazę lokalową, ale to zależy od terminu szkolenia, no i ilości osób.
Ja się zgłaszam na szkolenie tyle, że bez bazy lokalowej.
czy jakis termin jest już ustalony? Bo w razie mojej nieobecności - przyniosę usprawiedliwienie od turystów, i umówię się na konsultacje...
_________________ Gdańszczanka
* * *
...ze słońcem w kieszeni i chmurą gradową...
...i mściwym toporem krzyżackim....
Wysłany: Czw Maj 26, 2005 6:04 pm Re: Szkolenie dla kadry naukowej
Grün napisał/a:
Z okazji okrągłego jubileuszu planowane jest szkolenie dla kadry naukowej Akademii z zakresu posługiwania się systemem zarządzania stronami. Po pierwsze mam pytanie, kto czuje potrzebę udziału w takim szkoleniu, a po drugie może ktoś zaoferowałby swój komputer i kilka krzeseł na potrzeby edukacyjne.
Zgłaszam sie jako student. Kompletnie nie kumam o co chodzi w tym internecie...
No dobra - ale proszę o konkrety - kto byłby w stanie zapewnić miejsce - gdzie i o której godzinie. Proszę wziąć pod uwagę to, że większość grona jest czynna zawodowo.
No dobra - ale proszę o konkrety - kto byłby w stanie zapewnić miejsce - gdzie i o której godzinie. Proszę wziąć pod uwagę to, że większość grona jest czynna zawodowo.
Ja mogę zapewnić miejsce dla 4 - 5 osób (ale z dwoma stanowiskami komputerowymi) w zasadzie niezaleznie od dnia i godziny - odpada tylko wczesne rano i późny wieczór.
Natomiast maksymalnie mogę mieć 3 stanowiska komputerowe i przyjąć większą liczbę osób, ale to już tylko w okreslonych terminach. Jesli przyjedzie ktoś z własnym sprzętem - najlepiej laptopem i okablowaniem (wystarczy po 1 kablu na dodatkowy komp - oczywiście z końcówkami do kompa i routera) to mozna będzie stanowisk zorganizować więcej.
Najbardziej pasowałby mi (jesli chodzi o większe spotkanie) termin 12 czerwca (niedziela) - godzina nie gra roli, byle nie rano (lubię się wyspać ).
Mankamenty mojej lokalizacji to to, że jest to na zadupiu, no i nie spodziewajcie się luksusów - dom jest w permanentnej budowie (ale bez obawy żadnych prac się od jakiegoś czasu nie prowadzi ), no i zdarza się, że net siada (ale to ostatnie to nie tak często - chyba jak wszędzie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum