Rozmawiałem z Piotrem jakieś 3 dni temu i z tego co mówił jeszcze jej nie ma. Straszne jakieś perypetie się porobiły. Wydawałoby się, że nic prostszego niż zamówić koszulkę, ale okazuje się, że to wcale nie takie proste. Ja też czekam na kilka polówek i też nie jestem zachwycony sytuacją, no ale "na władzę nie poradzę"...
W pogoni za koszulkami (widziałem w czasie spacerów iBedekerowskich) zaszedłem do Szafy i usłyszałem o dodruku. To teraz tylko przemyślę rozmiary (mam zamiar w nie ubrać także moich bardzo aktywnych rodziców) i składam zamówienie...
Pytanie: dodruk dotyczy jedynie T-shirtów. Nie będzie drugiej edycji polówek? :-(
Polówki będą na pewno w Szafie, ale po wyższej cenie (nie wiem jakiej) i nie na zapisy, tylko dostępne dla wszystkich. Czy zrobimy ponowne zapisy po niższej cenie - trudno powiedzieć. Jak będzie tu dużo postulatów "wzburzonej ludności" (czyt. chętnych) i Szafa się zgodzi, to możemy to powtórzyć. Od razu mówię - potrzebna jest zgoda Szafy, bo nie chcę im psuć biznesu, a także nie widzę już teraz możliwości zrobienia tego poza Szafą, zwłaszcza, że większość potencjalnych chętnych z dostępem do FDG polówki już ma.
Piotr dużo zrobił, by to wszystko miało taki kształt jaki miało, ale robił to też z myślą o tym, że oprócz zamówienia forumowego (po kosztach) później zamówi sobie ileś tam sztuk, na których zarobi.
Ale jak reedycji nie będzie, a ktoś bardzo będzie chciał robić zamówienie poza Szafą, to może sobie zawsze zebrać chętnych i wydać własnym sumptem.
Natomiast na pewno będziemy chcieli zrobić zapisy na dodatkowe t-shirty (one w normalnej sprzedaży dostępne nie będą bo to projekt w 100% niekomercyjny), ale tak jak mówiłem nie jest to pewne - musi się trochę chętnych uzbierać żeby to miało sens. Więc zachęcam do zgłaszania się.
Okazało się że tylko tutaj mogę zamówić....
A więc zamawiam: 2 koszulki "Jestem stąd" - męskie, czarne, rozmiar 5xl
_________________ "(...) lecz ta jedyna której strzeże
liczba najbardziej pojedyńcza
jest tutaj gdzie cię wdepczą w grunt
lub szpadlem który hardo dzwoni
tęsknocie zrobią spory dół"
Ludzie, czytajcie co jest napisane. Zapisów na polówki więcej na forum nie będzie, przynajmniej nie w najbliżej dającej się przewidzieć przyszłości.
Koszulki polo można kupić w Szafie, być może również z wysyłką (nie wiem), ale to już proszę się kontaktować z Szafą bezpośrednio.
Natomiast tutaj zbieramy chętnych na dodatkową partię t-shirtów "jestem stąd". Jeśli się nazbiera troszkę więcej niż jest teraz, to projekt wejdzie w fazę realizacji. Na razie trochę nas mało.
XXXXXL ?! Z tym może być problem - Fruit of the Loom robi chyba max. do XXXL.
Pani w Szafie powiedziała mi że nie będzie problemu.... I co teraz?
_________________ "(...) lecz ta jedyna której strzeże
liczba najbardziej pojedyńcza
jest tutaj gdzie cię wdepczą w grunt
lub szpadlem który hardo dzwoni
tęsknocie zrobią spory dół"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum