Tak...Hotel ,,W Zaułku,, to ciekawostka z adresem Długa 82 - znaczy- samo zywe centrum...Ktos to kupil wreszcie ??? Doraa ma wyczucie waznych szczegolow....
to chyba nie jest nowy obiekt tylko odremontowana hala fabryczna
Chyba jednak jest to nowy budynek, a stary został zburzony. Choć pewności nie mam.
Cytat:
Jak dla mnie to nie ma sensu trwonić milionów z publicznych pieniędzy na budowę nowych urzędów jak taniej jest wyremontować
Niestety nie zawsze taniej (i wygodniej) jest wyremontować.
Wybacz. Widzę, że starsz się do czegoś przyczepić ale cię nie zrozumiałem. Wyjasnij mi o co ci chodziło? (Kto wie możesz mieć rację, ale ta wypowiedź mnie do tgo nie skłania)
A to dla zainteresowanych hotelem. Tak przedstawia się wizualizacja.
Byłem tam niedawno. Budynke wybebeszony na lewą stronę, że tak powiem. Remont in progrs.
_________________ Jestem gupi i wszyscy bardzo mnie rzałują!
to chyba nie jest nowy obiekt tylko odremontowana hala fabryczna
Chyba jednak jest to nowy budynek, a stary został zburzony. Choć pewności nie mam.
Stary nie był zburzony, pracowałem tam ponad 30 lat to mogę się mądrzyć. Rozebrano jedynie ściany osłonowe z typowymi fabrycznymi oknami. Szkielet budynku pozostał nieruszony. Na poziomie parteru jest teraz parking. Gdyby tak Skarbówka przejęła od Unimoru budynek nr 1, czyli stary budynek koszar i wyremontowała go tak jak ZUS odremontował narożny budynek od strony Toruńskiej... Ale wówczas stara hala produkcyjna straszyłaby jeszcze wiele lat powybijanymi szybami.
Piotr
Ostatnio zmieniony przez Piotr Sob Paź 23, 2004 11:48 am, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Hmmm..apartamenty...Rozumiem dlaczego i rozumiem, kto to kupi- ale ehmmm.
No tak.Ogolnie chyba no comment...
Chyba jednak lepsze byly noclegi za 20 zl z widokiem na Ratusz Głownowmiejski i wegetarianska knajpka- jakos mi sie to kojarzyło z wańkowiczowskimi wedrowkami mlodych po Europie z ,,Ziela na kraterze,,...Jaaasne ze młodzi w Gdansku- TAK !!!
Nasiąkac FDG nalezy jak najwczesniej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum