To specjalnie dla Ciebie jakąś foto-relacyjkę zamieścimy.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
W hallu Politechniki na parterze i na drugim piętrze jest wystawa o 100 latach. Przejrzałem ją dzisiaj dość pobieżnie, rozmawiałem z autorami i muszę ją Wam polecić. Każdy szanujący się Rzygacz powinien ją zobaczyć. Głownie, rzecz jasna, poświęcona jest Politechnice - ale nie tylko
Ha ha, wystawa trafia pod strzechy - tam może się wybiorę i uratuję honor szanującej się...
z mojej strony zolta kartka dla webmastera Lukasza Kornackiego za te strone
kolorystyka okrutna
logo politechniki w kilku miejscach jako przezroczysty gif - zupelnie niewyrazne, bo nie pomniejszone programem graficznym, ale wymuszone komenda HTMLa i w dodatku na innym tle niz orginalne - wynik makabryczny
naglowek - jako jpg z kompresja chyba 99%
kod strony tez dziwaczny, mimo, ze strona prosta
ja rozumiem ze moze malo czasu itepe, ze nawet strona glowna PG nie powala (ale jest czytelna i szybko sie laduje), ale 100 lecie tak szacownej uczelni chyba zaslugiwalo na o niebo lepsza www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum