Wysłany: Sob Lip 28, 2007 7:37 pm Nowi moderatorzy
Mam przyjemność obwieścić wszem i wobec, że do grona dzielnych strażników forum dołączyły dwie nowe (jakie tam nowe...) osoby: Sabaoth i Villaoliva.
Spodziewam sie, że będą postrachem blablaczy i wrzucaczy wielgachnych zdjęć.
Ujednoliciłem wszystkim uprawnienia, przez co i nowi i dotychczasowi mogą teraz szaleć z moderatorską szableką po całym forum
W związku z tak zaszczytnym awansem serdeczne gratulacje
dla Nowych Moderatorów tego forum.
Mam nadzieje że bedzie teraz mniej
na tematy o wszystkim tylko nie o Gdańsku.
_________________ A pan mysli.że chaotyczne kombinacje efemerycznych pryncypiów są w stanie zdeterminować neutralną cywitatywę absolutnego relatywizmu immanentno-transcendentalnej solipsystycznej jażni?
Urodziłeś się... lat temu. To był wspaniały i cudowny dzień dla Twoich rodziców. Wkroczyłeś w świat z płaczem. Zrób wszystko, żeby tego płaczu było jak najmniej na świecie wśród urodzonych i tu na forum! .
Kurna Dostojny to nie karć mnie za mocno,wszak miłośnicy jednośladów jesteśmy! Wiesz,taki malutki układzik...
Gratulacje!
To kiedy opijamy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum