Ciekawe, u mnie na www.google.com Akademia pojawia się na czwartym miejscu (słownie: 4) po e-dach.pl - rynny, rzyganiu na "Zenitach" już nie w barwach WSM i SENNIKACH
google.com przekierowuje Cię pogańskie google.se, wpisz google.pl i będzie o dwa oczka lepiej
Być może, ale wszystkie strony są w języku polskim. Zresztą chyba wszystkie google używają tej samej bazy danych.
Niee
w google z końcówkami: .se .de .co.uk co.za .ru .sk .fm .it .co.nz .dk .lt .lv .lu
po wklepaniu "rzygacze" Akademię wypluwalo na 4 miejscu. Na innych googlach zapewne jest podobnie - tylko google.pl się wyróżniają...
A przy okazji - może ktoś mi wyjaśni dlaczego tak się dzieje:
Jak umieszczałem swoje artykuły w ARz, to wpisywałem tam w odpowiednie miejsce hasła dla wyszukiwarki. W jakiś dzień czy dwa potem sprawdzałem jak to działa wpisując w gógla np. "danziger kreuz", "polizei dienstauszeichnung" czy inne. Wypluwało mój artykuł na bardzo wysokich miejscach (czasem na pierwszym, czasem na czwartym etc.
Niestety, w jakiś czas potem (i trwa to do teraz) po wpisaniu tych haseł Akademia w ogóle się nie pojawia - nawet na szarym końcu (sprawdzałem)
Zapoznałem się z tfurczością prasową panny Włodkowskiej. Zgodnie z moimi obawami wykazała się pismactwem. Błąd w moim nazwisku to raz. Przypisywanie mi sformułowań których nie użyłem ani w rozmowie, ani w ogóle nie używam (ten 'świr'), huśtanie miarami (mam nadzieję, że ci co to przeczytają niewiele zrozumieją) i ogólnie. Co do jakości zdjęcia, nie wypowiadam się, bo nie ma o czym mówić.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum