Czołem,
FDG czytam od dawna, niektóre wątki wielokrotnie. Zarejestrowałem się, bo jest to akt nobilitacji (dorobek forum), a nawet desperacji (stan forum, kierunki rozwoju internetów).
Dowiedziałem się dziś o albumie nowoporckim, posłuchałem Januszajtisa oraz wzruszyłem (katalizatory).
Miałem kiedyś dziadków na ul. Wolności (z tej perspektywy bardziej adekwatna pisownia to Ulicy Wolności lub ulicy wolności) i bawiłem się w jordanku. Dorywczo porządkuję sobie w główce i na dysku obraz kolei, m.in. w Porcie.
Dzięki bardzo za odblokowanie tamtego topiku.
trochę musiałem się zająć innymi sprawami ale zacząłem robić album pt. Gdańsk.
Z tamtym topikiem to jest taka sprawa, że są teksty ale nie ma zdjęć... Tylko ja tak widzę?
Bardzo zainteresował mnie opis budynku na ulicy Czarnej przy kościele...
Tylko, że nie za bardzo wiem o jaką Czarną chodzi... To ta vis a vis Białej tylko, że przez tory? ;) to takie określenie ulicy? lekko żartobliwe czy może jakieś starsze? Wiem gdzie jest kościół vis a vis Białej i wiem gdzie jest ul. Czarna ale bez kościoła :/
Ma ktoś te zdjęcia stare? te gdzie symbolika była odłamana? Bardzo przydałby się też adres.
To masz chody u admina (czyżby to zasługa jakichś zakulisowych protekcji? ), bo ja ich w tym akurat wątku nie widzę, nawet tych, które sam kiedyś tam zamieszczałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum