Wysłany: Pią Sty 21, 2005 10:58 pm Parker on the Roof
Z racji zawodowego chodzenia po różnych dziwnych zakamarkach... postanowiłam podzielić się z Wami Rzygaczami kilkoma fotkami. Galeria "Parker on the Roof" jest jeszcze wprawdzie w fazie przygotowań, ale pozwolę sobie wrzucić tu coś na zachętę.
Proszę Was jednak bardzo, aby tych zdjęć nie rozpowszechniać poza grono Szanownych Rzygaczy oraz powstrzymać się od zgadywania, z którego okna zostały zrobione - z oczywistych powodów
_________________ Czyż nie rozumie pan, że wszystko, co piękne w architekturze, osiągnięto już dawno temu? Zostało to autorytatywnie stwierdzone. (Ayn Rand "Źródło")
Wysłany: Pią Sty 21, 2005 11:13 pm Re: Parker on the Roof
parker napisał/a:
Z racji zawodowego chodzenia po różnych dziwnych zakamarkach... postanowiłam podzielić się z Wami Rzygaczami kilkoma fotkami. Galeria "Parker on the Roof" jest jeszcze wprawdzie w fazie przygotowań, ale pozwolę sobie wrzucić tu coś na zachętę.
Proszę Was jednak bardzo, aby tych zdjęć nie rozpowszechniać poza grono Szanownych Rzygaczy oraz powstrzymać się od zgadywania, z którego okna zostały zrobione - z oczywistych powodów
Piękne zdjecia
Parker a moze Ty jesteś kominiarz??? Tzn. kominiarka?
Te dachy, te dziwne zakamarki
Miałem kiedyś okazję podziwiać podobne widoki. Miasto z tej perpektywy jest trochę bajkowe bo na poziome gruntu zostaja wszystkie nomen omen przyziemne sprawy. Ja w swojej historii zawodowej zaliczyłem dachy przy Tkackiej, Długiej no i dach Ratusza Głównomiejskiego.
Może uda się kiedyś zorganizować wycieczkę dachami Głównego Miasta.
Gratuluję fotek.
Mam jeszcze kilka interesujących na oku, tylko trzeba się tam wspiąć z aparatem
Mam nadzieję, że nie po piorunochronach.
Fajne zdjątka.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum